Despre Site

Toate resursele de pe site sunt freeware si respecta drepturile de autor!

CS-urile si fisierele sunt: Testate Antivirus, functioneaza 100%, nu ofera erori, sunt compatibile cu toate sistemele de operare. Ai intrebari? Adauga id-ul resursecs_com

Daca iti plac resursele rasplateste-ne cu un like pe facebook! Nu te costa nimic! Multumim

Download Jocuri Gratis! Click!

Download Jocuri Mario PDF Print E-mail
User Rating: / 2
PoorBest 
Written by CS 1.6   
Tuesday, 15 January 2013 14:21

Jocurile cu mario fac parte din cele mai populare jocuri video care se regasesc pe mai multe platforme. Eu am intalnit prima data jocurile cu mario pe asa zise-le "jocuri pe televizor" sau console. Aceste jocuri au devenit rapid preferatele mele si din toate jocurile de pe acea discheta doar pe acestea le preferam.

Jocuri ca mario bros, mario forever, super mario au fost rapid jucate de mine iar unele am reusit sa le termin chiar si de mai multe ori.

Pe adresa de mai jos veti gasi o multime de jocuri cu mario ca personaj principal doar ca difera grafica, putin stilul de joc si cam atat.

Cateva jocuri pe care vi le recomand:

Mario Forever Flash - Grafica este atragatoare iar inamicii sunt de mai multe categorii, acest lucru face jocul sa fie mai interesant. Se asemana foarte mult cu vechile jocuri care le jucam pe televizor.

Super Mario Forever - Lost Map - Aici mario va arata putin diferit la fel si stilul de joc. Vei intalni multe niveluri care vor fi diferite. Vei ajunge chiar sa culegi banutii din aer si vei sarii pe norii pufosi.

Super Mario Bros Forever - Era timpul sa va recomand si un joc din seria bros care mi se pare cea mai frumoasa. Mario va porni intr-o lunga aventura in care tu il vei ajuta sa o salveze pe printesa

Daca vrei sa joci aceste jocuri cu mario si multele altele te invit sa apesi acest buton. Distractie placuta!~

downloadLast Updated on Saturday, 29 December 2012 14:39
 


Te mai poate interesa:


Add comment

|Multumim: Joomla-Platforma si Lernvid-Design|